Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 15 » Дайджест медичної реформи
16:31
Дайджест медичної реформи

Щодо проведення інформаційної кампанії з комунікації реформи системи охорони здоров’я

За дорученням Управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації інформуємо, що з метою роз’яснення ключових етапів медичної реформи та відповіді на найбільш поширені запитання МОЗ України запускає «Дайджест медичної реформи» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я.

Вийшла перша національна медична стіннівка — Дайджест змін у системі охорони здоров’я

Медиків запрошують до діалогу та участь у її подальших випусках

«Ми починаємо випускати національну медичну стіннівку для медиків. Будемо розповідати про зміни в системі охорони здоров’я, про важливий досвід громад та окремих закладів. І, звичайно, відповідати на ваші запитання. Просимо вас роздрукувати цю стіннівку на звичайному принтері і повісити там, де у вас зазвичай збираються лікарі. Доступ до інформації про зміни повинен мати кожен медик. Стіннівка має висіти в кожній ординаторській, скрізь, де збираються лікарі», — говорить в.о. міністра Уляна Супрун.

Перший випуск Дайджесту присвячено основним засадам реформи. Також у ньому є історія успіху Балтської ОТГ, де давно готувались до реформи і тільки чекають на підписання відповідного законопроекту Президентом. Звичайно, є й відповіді на запитання, які ми отримували на зустрічах із представниками медичної спільноти.

Наступні випуски будуть присвячені плану реформи, автономізації, новому Порядку надання первинної медичної допомоги, роботі з електронною системою та іншим аспектам реформи.

Також ми продовжимо давати відповіді на питання, які хвилюють медичних працівників. Тому закликаємо фахівців надсилати запитання на адресу digest@moz.gov.ua. Ми просимо додавати до листа ім’я, спеціальність, назву закладу та свою фотографію — ми хочемо, щоб усі бачили, що у медичної спільноти є реальні обличчя.

За інформацією прес-служби МОЗ

Дайджест можна завантажити тут: MOZ_digest_2017_01

а також підписатися і отримувати Дайджест на свою персональну скриньку: http://eepurl.com/dckP0D

Дайджест медичної реформи буде доступний за посиланням http://moz.gov.ua/

                                                                                                                               http://www.medcv.gov.ua/archives/category/reforma

 

 

 

Переглядів: 523 | Додав: Dragon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar